CityLight Alkmaar

Welkom op de reserveringspagina van CityLight Alkmaar. Onze samenkomsten zijn ieder weekend op zaterdagavond en zondagochtend. Kinderen tot en met 4 jaar hoeven niet te worden aangemeld.

Van zondagavond 19 uur tot en met zaterdagmiddag 16 uur kunt u zich hieronder aanmelden voor de samenkomsten van het aankomende weekend. Is het maximale aantal aanmeldingen bereikt, dan komt u op de wachtlijst te staan voor die specifieke samenkomst. Als er later alsnog een plekje voor u vrij komt, dan ontvangt u hierover per e-mail bericht. Houd uw email dus goed in de gaten!

NB: VANWEGE HET MAXIMALE AANTAL VAN 30 BEZOEKERS PER SAMENKOMST KUNNEN WE HELAAS GEEN MENSEN BINNENLATEN DIE ZICH NIET VOORAF ONLINE HEBBEN AANGEMELD. KOMT U ALLEEN NAAR DE SAMENKOMST ALS U DIRECT NA AANMELDING IN DIT SYSTEEM EEN BEVESTIGINGSMAIL HEBT ONTVANGEN. KRIJGT U EEN BERICHT DAT U OP DE WACHTLIJST BENT GEPLAATST DAN BETEKENT HET DAT HET MAXIMUM AANTAL BEZOEKERS IS BEREIKT. HEEFT U ZICH AANGEMELD, MAAR ONTVANGT U NIET DIRECT DAARNA EEN BEVESTIGINGSMAIL, KIJK DAN EERST IN UW SPAMBOX. VINDT U OOK DAAR GEEN MAIL VAN CITYLIGHT, DAN IS UW AANMELDING BIJ ONS NIET GEREGISTREERD EN/OF HEEFT U EEN FOUTIEF EMAILADRES OPGEGEVEN.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie