Protestantse Gemeente Nunspeet (Driestwegkerk)

Welkom op de reserveringspagina van de Driestwegkerk in Nunspeet. Hier kunt u reserveren voor onze diensten. Ook kinderen die in de kerkzaal plaatsnemen dienen aangemeld te worden. Nadat het maximum aantal van 68 bezoekers is bereikt (verruiming per 2 juni 2021) is het niet meer mogelijk u aan te melden, een wachtlijst wordt niet gehanteerd. Als u zich heeft aangemeld, maar alsnog verhinderd bent, verzoeken wij u zich ook weer af te melden. Uw plaats kan dan door een ander worden ingenomen. Alleen als u de status "aangemeld" heeft, kunt u de viering in de kerk bijwonen. Met ingang van zondag 13 juni willen we de mogelijkheid bieden om na de dienst koffie te drinken. Dit gebeurt in de buitenlucht met maximaal 40 personen. U dient zich hiervoor aan te melden, ook als u in de voorafgaande kerkdienst een taak of functie heeft gehad.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie