Emmaüs- en Franciscus en Clara parochie Apeldoorn/Twello

Welkom op de reserveringspagina van de Emmaüsparochie in Apeldoorn en Franciscus en Clara parochie in Twello. Helaas is het slechts voor een beperkt aantal personen mogelijk om aanwezig te zijn in de viering. U kunt 5 dagen van tevoren reserveren. Het is niet mogelijk om communie in een pyxis (communiedoosje) mee te nemen. Dit om besmetting te voorkomen. Wij verzoeken u om bij het binnenkomen en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. In Apeldoorn is er t/m 11 juli voor de kinderen kinderwoorddienst. Op de zondagen 18 en 25 juli, 1, 8, 15 en 22 augustus is er geen kinderdienst en crèche. U kunt de viering online meevieren via de website van de parochie www.franciscusenclara.com en/of www.emmaus-apeldoorn.nl

Reserveren


Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie