Laurentius en Elisabeth Kathedraal Rotterdam

Welkom op de reserveringspagina van de Laurentius en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam. Hier kunt reserveren voor onze vieringen.

Uw aanmelding wordt met een e-mail bevestigd. Weet u welkom in de kathedraal.

Op de zondagen komen er meer dan 100 kerkgangers en blijft aanmelden via dit systeem nodig. Als de zaterdagavondviering u schikt, kies dan af en toe voor de zaterdag, daarmee geeft u anderen de kans op zondag naar de kerk te komen. De zaterdagavondmis geldt volledig als zondagsmis.

Mag ik u verzoeken indien u op een of andere manier verhinderd bent, u met de link onderaan in de bevestigings-e-mail af te melden, anders blijft er een plaats onnodig leeg. Dank alvast.

Bij de ingang van de kerk wordt uw aanmelding gecontroleerd, uw temperatuur wordt gescand en u wordt naar uw gezondheid gevraagd. Eventueel neemt u deze e-mail mee als bevestiging van uw aanmelding.

Hebt u verkoudheidsklachten en/of koorts, blijft u dan thuis en meldt u alsnog af (zie de link onderin de bevestigings-e-mail). Bij binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren. Neemt u ook de andere regels in acht: in de kerk de anderhalve meter respecteren, de omhoog geklapte zittingen niet gebruiken en slechts kort in de devotiekapellen blijven.

Bij de ingang van de kerk is bij aankomst of vertrek gelegenheid via een offerblok uw collecte te deponeren. Ook treft u op de banken een Tikkie-code aan. Daarmee is het mogelijk als u een banken-app op uw smartphone hebt, tijdens de viering een bijdrage te doen voor de collecte.

Wilt u met meer dan 5 personen registreren, neemt u dan contact op met het parochiesecretariaat: Gegevens secretariaat kathedraal

De omstandigheden zijn vanwege corona niet ideaal, maar samen kunnen we vieren, God eren en danken en samen, met Gods hulp kunnen wij ook corona de baas blijven.

Namens de parochie Laurentius en Elisabeth,

Plebaan Michel Hagen

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie