Parochie Maria Sterre der Zee Den Haag

Welkom bij parochie Maria Sterre der Zee Den Haag. Via deze site kunt u zich aanmelden voor de weekendvieringen in een van onze zeven kerken.

Deze week start het zomerrooster, hetgeen mogelijk gevolgen heeft voor de aanvangstijd van de vieringen. Let svp hierop bij het aanmelden!

In verband met de eis van 1,5 meter onderlinge afstand geldt per viering een maximaal aantal bezoekers (inclusief kinderen, exclusief functionarissen). Vooraf reserveren is noodzakelijk als u zeker wilt zijn van een plek in een viering. In verband met de veiligheid in onze kerken is het cruciaal dat iedereen de veiligheidsmaatregelen (handen reinigen bij binnenkomst en voor het ter communie gaan en 1,5 meter onderlinge afstand) in acht neemt. Bezoekers hoeven geen mondkapje te dragen.

Voor doordeweekse vieringen is vooraf aanmelden niet meer noodzakelijk. U dient zich dan wel bij binnenkomst aan de deur te registreren. Hier worden ook de gezondheidsvragen gesteld.

Nu er meer mensen bij een viering aanwezig kunnen zijn, verzoeken wij u om voor de viering tijdig aanwezig te zijn in verband met de triagevragen en de placering.

Mocht u verhinderd zijn om de viering bij te wonen, verzoeken wij u zich via de link in de bevestigingsmail af te melden zodat iemand van de wachtlijst de vrijgevallen plek kan innemen. Op deze wijze maken we het mogelijk dat zoveel mogelijk mensen een viering kunnen bezoeken. Alvast dank voor uw medewerking.

Reserveren


Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie