H. Nicolaasparochie Zoetermeer


Vanaf het weekend van 20/21 november 2021 is het weer nodig om te reserveren voor de weekendvieringen in de H. Nicolaasparochie in Zoetermeer. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand in de vieringen garanderen. Zie voor complete vieringenagenda de website: www.nicolaasparochiezoetermeer.nl.

We worden uitdrukkelijk gevraagd om rekening met elkaar te houden zowel bij het kiezen van een plaats als bij het lopen. De dringende vraag om verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven met klachten die kunnen wijzen op corona blijft bovendien gehandhaafd. Indien u onverhoopt toch niet kunt komen na een reservering, wilt u zich dan weer afmelden middels de link in de bevestigingsmail die u ontvangt. Hartelijk dank.

Wij wensen u fijne vieringen toe!

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie