H. Pancratius parochie

Welkom op de reserveringspagina van de H. Pancratius parochie. Aanmelden (en afmelden) voor weekendvieringen vanaf maandag 09.00 uur t/m zaterdag 12:00 uur voorafgaand aan de viering. Voor de vieringen van Hemelvaart kunt u zich aanmelden tot woensdag 11 mei 12.00 uur! Tussen haakjes ziet u het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is in de viering. Uw aanmelding wordt met een e-mail bevestigd. Vergeet u niet zich af te melden als u niet kunt komen. Iemand op de wachtlijst kan dan in uw plaats komen en ontvangt hierover per e-mail bericht. Afmelden kan via de link onderaan in de bevestigings-e-mail. Voor de doordeweeksevieringen hoeft u zich niet aan te melden. Lukt het allemaal niet bel dan 06-53230467 we helpen u graag.

Reserveren


Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie