Parochie Pax Christi

Welkom op de reserveringspagina van de Parochie Pax Christi in Woerden, Kamerik, Meije Zegveld en Oudewater. Het parochiebestuur en het pastoraal team van de parochie Pax Christi heeft -naar aanleiding van de berichtgeving van de Nederlandse overheid en bisschoppen, 12 en 13 januari jl. haar maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen en bekend gemaakt dat vanaf nu tot en met 8 februari alle vieringen zijn opgeschort en zijn haar kerken gesloten. Het is helaas voor parochianen niet mogelijk om de kerk te bezoeken of een kaarsje bij Maria aan te steken vanwege de corona cijfers (met de zorgen om de Britse variant) en de reeds aangekondigde verlenging van de lockdown.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie