Pauluskerk Gouda

Door de versoepelingen die zijn afgekondigd in september, in combinatie met de adviezen van het CIO en de landelijke PKN heeft de kerkenraad van de wijkgemeente Pauluskerk de volgende richtlijnen afgekondigd voor de Eredienst. In de basis hoeft de 1,5m afstand niet meer gehandhaafd te worden, echter is de kerkenraad van mening dat het helemaal loslaten van deze maatregel erg rigoureus is. Daarom blijft het achterste gedeelte van de kerk gereserveerd voor gemeenteleden die graag de 1,5m afstand willen bewaren. Deze gemeenteleden dienen zich op te geven via deze reserveringspagina en via de hoofdingang aan het Van Hogendorpplein de kerkzaal te betreden. Handen worden ontsmet bij het betreden van het kerkgebouw en indien men COVID-19 gerelateerde klachten heeft wordt het ten strengste afgeraden om de Eredienst te bezoeken.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie