Pauluskerk Gouda

Door de oplopende Corona besmettingen in onze regio heeft de kerkenraad besloten dat er maximaal 30 volwassenen worden toegelaten in de dienst, dit is exclusief mensen met een specifieke taak (zoals organist, predikant, zang etc.). Kinderen onder de 13 jaar hoeft u niet op te geven bij het totaal aantal personen. Wel bij de vraag over crèche en kindernevendienst. De gemeente zang is tot nader order niet toegestaan. Dit wordt ingevuld door een combo of door een duo gemeenteleden die vanaf het liturgisch centrum mee zullen zingen. Bij het binnentreden en uitgaan van de kerkzaal en de Brug is het dragen van een mondkapje streng geadviseerd. Wanneer u zit is het dragen van een mondkapje niet nodig en kunt u hem afdoen.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie