Protestantse Gemeente Burgum

Welkom op de reserveringspagina voor de eerstvolgende bijeenkomst van de Protestantse Gemeente in Burgum. LET OP: met onmiddellijke ingang is een MONDKAPJE VERPLICHT als u de kerk binnenkomt. Bij aanvang van de dienst geeft de voorganger aan wanneer de mondkapjes af mogen. Wij volgen hierin de laatste richtlijnen van het kabinet. Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Lees dan vooral de spelregels op www.pgburgum.nl. U kunt zich voor maximaal 1 dienst per 14 dagen inschrijven. Dus: inschrijven voor komende zondag betekent dat u voor de zondag daarna niet meer kunt inschrijven. Dit doen we om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden een dienst te bezoeken, U kunt inschrijven voor een kerkdienst op de vrijdag voorafgaande aan de kerkdienst tot zondagochtend 8.00 uur. Andere bijeenkomsten verschillen per keer. Een bevestiging krijgt u via de mail. Niet voldoende plaats? Dan komt u op de wachtlijst voor de betreffende dienst. Mochten er afmeldingen zijn waardoor u alsnog geplaatst kunt worden dan krijgt u automatisch bericht. Heeft u geen mail ontvangen? Check of deze misschien in de ongewenste mail/spam terecht is gekomen.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie