Protestantse Gemeente Burgum

Welkom op de reserveringspagina voor de eerstvolgende viering van de Protestantse Gemeente in Burgum. Vanaf zondag 5 juli organiseren wij kerkdiensten waar maximaal 100 bezoekers bij aanwezig kunnen zijn. Wilt u de kerkdienst bijwonen? Lees dan vooral de spelregels zoals deze in de Underweis van 26 juni te vinden zijn. Maar u kunt ze ook vinden op www.pgburgum.nl. U kunt inschrijven op de vanaf de vrijdag voorafgaande aan de kerkdienst tot zaterdagochtend 12.00 uur. Een bevestiging krijgt u via de mail. Niet voldoende plaats? Dan komt u op de wachtlijst. Mochten er afmeldingen zijn waardoor u alsnog geplaatst kunt worden dan krijgt u automatisch bericht. Heeft u geen mail ontvangen? Check of deze misschien in de ongewenste mail/spam terecht is gekomen.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie