Protestantse Gemeente Burgum

Welkom op de reserveringspagina voor de eerstvolgende bijeenkomst van de Protestantse Gemeente Burgum. Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Lees dan vooral de spelregels op www.pgburgum.nl. U kunt zich voor maximaal 1 dienst per zondag inschrijven. Dit doen we om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden een dienst te bezoeken. U kunt inschrijven voor een kerkdienst op de vrijdag voorafgaande aan de kerkdienst van 10.00 uur tot zondagochtend 8.00 uur. Andere bijeenkomsten verschillen per keer. U krijgt via de mail een automatische bevestiging van uw aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Kijk in dat geval ook even in uw 'ongewenste mail' (Spam). Is er niet voldoende plaats? Dan komt u op de wachtlijst voor de betreffende dienst. Mochten er afmeldingen zijn dan wordt u alsnog geplaatst en krijgt u hiervan via de mail bericht. Lukt het aanmelden niet? U kunt ook telefonisch reserveren op vrijdag van 10.00-11.00 uur via 0511 - 46 99 44.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie