Protestantse Gemeente Dokkum-Aalsum-Wetsens

Hartelijk welkom! Hier kunt u van maandag 8:00 uur tot en met zaterdagmiddag 12:00 uur reserveren voor onze kerkdiensten. Voor bijeenkomsten van Vorming en Toerusting staat het aanmeldvenster langer open, dit i.v.m. het tijdig kunnen afzeggen van sprekers , die van ver komen, bij te weinig belangstelling. Tussen haakjes ziet u het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is in deze dienst. Is het maximale aantal aanmeldingen bereikt, dan komt u op de wachtlijst te staan voor die specifieke samenkomst. Als er later alsnog een plekje voor u vrij komt, dan ontvangt u hierover per e-mail bericht. Houd uw email dus goed in de gaten! NB: vanwege het maximale aantal van 80 bezoekers per samenkomst in de Herberg en de Fontein en 100 bezoekers in de Grote Kerk kunnen we helaas geen mensen binnenlaten die zich niet vooraf online hebben aangemeld. Kom alleen naar de samenkomst wanneer u direct na aanmelding in dit systeem een bevestigingsmail heeft ontvangen. Krijgt u een bericht dat u op de wachtlijst bent geplaatst, dan betekent het dat het maximum aantal bezoekers is bereikt. Heeft u zich aangemeld en ontvangt u niet direct daarna een bevestigingsmail, kijk dan eerst in uw spambox. Vind u daar ook geen mail van info@meevieren.nl, dan is uw aanmelding bij ons niet geregistreerd en/of heeft u een foutief mailadres opgegeven. Als u onverhoopt toch niet kunt komen, willen we u vragen om u via de link die u in uw mail hebt gekregen weer af te melden, zodat de eerstvolgende op de wachtlijst alsnog kan komen. Wanneer er geen plaatsen meer beschikbaar zijn kun je de dienst ook volgen via kerkomroep te bereiken via pgdaw.nl.

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie