Sionskerk Berkum en Zwolle-Noord


Welkom op de online reserveringspagina van de Sionskerk aan de Glanerbeek 10 (Wijk Aa-landen) in Zwolle.

Online reserveren voor een zondagviering kan vanaf donderdag 12:00 uur ('s middags) tot en met zaterdag 18:00 uur via onderstaand reserveringsformulier. Buiten deze dagen en tijden zal een viering niet zichtbaar zijn op het reserveringsformulier.
Raadpleeg eventueel uw spam box (ongewenste mail) in verband met de bevestigingsmail die u na aanmelding via een geautomatiseerd verwerkingsproces in de mailbox krijgt. De afzender van dit bericht is “meeVIEREN.nl”.

Telefonisch aanmelden kan via het telefoonnummer: 06 82 20 32 50. Bereikbaar op vrijdag vanaf 18:30 uur tot en met 20:30 uur en op zaterdag vanaf 12.00 uur tot en met 15.00 uur.

Problemen tijdens het online aanmelden?
Ervaart u problemen tijdens het online aanmelden van een viering? Mail dan naar: webmaster@sionskerkzwolle.nl. Vermeld in het bericht uw telefoonnummer en tegen welk probleem u aanloopt.

Nieuws naar aanleiding van persconferentie 26 november
Klik hier voor meer informatie .

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie