Stadskerk De Verbinding (GKv Enschede-Zuid)

Welkom op de reserveringspagina van Stadskerk De Verbinding uit Enschede, wat fijn dat je de dienst met ons wilt meevieren! Via deze site kun je reserveren voor onze diensten. Kies de dienst waar je naar toe wilt. Tussen haakjes zie je het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is in deze dienst. Wanneer er geen plaatsen meer beschikbaar zijn kun je de dienst ook volgen via ons YouTube-kanaal, zoek dan op: 'stadskerk de verbinding'. Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar coronateam@stadskerkdeverbinding.nl. We hopen op mooie diensten en we wensen jullie Gods zegen toe! Waar je ook bent zondag, thuis of in de kerkzaal; in Christus zijn we verbonden! Graag tot snel!

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie