PKN Wijkgemeente de Brug Spijkenisse

Welkom op de reserveringspagina de wijkgemeente "De Brug", Spijkenisse.


Hier kunt u vanaf dinsdag 08:00 uur tot en met zaterdagmiddag 18:00 uur reserveren voor onze erediensten en bijeenkomsten.
Onze erediensten zijn zowel in de Dorpskerk en in de Michaelkerk.
Op dit moment kunnen maximaal 80 kerkgangers in de Dorpskerk en de Michael Kerk worden toegelaten.
Deze aantallen zijn inclusief kinderen en exclusief functionarissen.
Kerkgangers die aangemerkt worden als functionaris zijn: voorganger, ouderling, diaken/collectant, kerkrentmeester en lector van dienst, organist, muzikaal team, technici, coördinatoren, crèche leiding, koster en leden van het Ministry- en welkomstteam. Zijn dienen bij binnenkomst van de kerk, voor registratie de intekenlijst voor functionarissen in te vullen.

Kom alleen naar de samenkomst wanneer u direct na aanmelding in dit systeem een bevestigingsmail heeft ontvangen. Is het maximale aantal aanmeldingen bereikt, dan komt u op de wachtlijst te staan voor die specifieke samenkomst. Als er later alsnog een plekje voor u vrijkomt, dan ontvangt u hierover per e-mailbericht. Houd uw email dus goed in de gaten!

In verband met de veiligheid in onze kerken is het cruciaal dat iedereen de veiligheidsmaatregelen (handen reinigen bij binnenkomst en de 1,5 meter onderlinge afstand) in acht neemt. En daarbij ook de aanwijzingen volgt van de leden van het welkomstteam.

Als u onverhoopt toch niet kunt komen, willen we u vragen om u via de link die u in uw mail hebt gekregen weer af te melden, zodat de eerstvolgende op de wachtlijst alsnog kan komen.
Wanneer er geen plaatsen meer beschikbaar zijn kunt u de dienst ook volgen via ons YouTube-kanaal of via kerkomroep. Beide te bereiken via https://www.pkn-spijkenisse.nl/debrug/

Reserveren

Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie