Parochie Heilige Willibrordus Lisse, Hillegom & De Zilk

Welkom op de aanmeldingspagina, fijn dat u naar onze Eucharistievieringen wilt komen! Vanaf 8 juli kunt u zich aanmelden. U kunt zich hier tot vrijdag 10 juli 19.00 uur aanmelden voor aanstaande zaterdag en zondag voor één van onze kerken. U kunt dit selecteren bij 'Kerk'. Bij 'Viering' ziet u hoeveel plaatsen er nog over zijn. Als er een negatief getal staat, komt u op de wachtlijst. U kunt zich ook aanmelden bij een andere kerk als u heel graag aanstaand weekend wilt (let wel op de aanvangstijd). Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. U wordt 30 tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de Eucharistieviering verwacht. Bij de ingang zal uw naam afgetekend worden op de aanmeldlijst en zal er gevraagd worden of u geen Corona-verschijnselen heeft. U zult naar een zitplaats begeleid worden. We vragen uw geduld bij aankomst bij de kerk. Pastoor Bosma, kapelaan Kuik en diaken Osseweijer wensen u een gezegende viering!

Reserveren


Meevieren.nl - Reserveren voor kerkvieringen

Met een handig reserveringssysteem kunnen kerkbezoekers online gemakkelijk een plekje voor een viering reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor de bezoeker, maar vooral de kerk!

Een goed reserveringssysteem speciaal voor de kerken neemt namelijk veel werk uit handen.
Zelf beheert u namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar u ook bent.
Zo hoeft u de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en is er per viering een duidelijke registratie.
Meer informatie